Cejlonská skořice má jemnější chuť a vůni. Obsahuje menší množství kumarinu oproti jiným typům skořic z jiných oblastí. Používáme ji do slaných pokrmů čínské aindické kuchyně a do všech sladkých pokrmů. Všechno co sladíme cukrem, můžeme také sypat skořicí – kaše, moučníky, kompoty, pudinky, jablkový závin, svařené víno, punče apod. Zajímavou chuť docílíme i přidáním trochy skořice do kávy.
Cejlonská (pravá) skořice je jeden z typů skořice – jemnější.
Gastro balení v metalizovaném fóliovém sáčku.
Uchovávejte v suchu a temnu.
My a naši partneři potřebujeme Váš souhlas k využití cookies, abychom mohli provádět analýzu návštěvnosti, vyhodnocení a personalizaci reklam. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.