Kurkuma obsahuje žlutá barviva, díky kterým ji můžeme použít tam, kde se používá šafrán. Na rozdíl od šafránu je barvivo kurkumy rozpustné v tucích. Je zcela neškodné. Kurkuma je základní součástí Kari, používá se do polévek, k přibarvování másla, tuků, sýrů, hořčice, těstovin atp. Indická kuchyně přibarvuje kurkumou rýži a sladké pokrmy. Podporuje tvorbu a vylučování žluči, proto je vhodné ji používat ke každému tučnějšímu masu.
BIO koření v papírových sáčcích s vnitřním pergamenem vyrábíme na zakázku, doporučujeme se telefonicky informovat, zda ho máme na skladě a můžeme Vám ho vyrobit. Požadované datum dodání lze také dohodnout na telefonním čísle: (+420) 724 133 559.
Produkt ekologického zemědělství.
Uchovávejte v suchu a temnu.
My a naši partneři potřebujeme Váš souhlas k využití cookies, abychom mohli provádět analýzu návštěvnosti, vyhodnocení a personalizaci reklam. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.