Použití šalvěje jako koření se liší u různých národů. V USA je šalvěj důležitá na vepřové maso a klobásy. V Anglii je tradičním kořením do nádivky do drůbeže. Horký nápoj připravený ze šalvěje a mléka užívali Holanďané po zimním bruslení. Je dobrá ke kořenění pečených mas, např. pečené kuře na šalvěji. Šalvěj je častou složkou léčivých čajů.
BIO koření v papírových sáčcích s vnitřním pergamenem vyrábíme na zakázku, doporučujeme se telefonicky informovat, zda ho máme na skladě a můžeme Vám ho vyrobit. Požadované datum dodání lze také dohodnout na telefonním čísle: (+420) 724 133 559.
Produkt ekologického zemědělství.
Uchovávejte v suchu a temnu.
My a naši partneři potřebujeme Váš souhlas k využití cookies, abychom mohli provádět analýzu návštěvnosti, vyhodnocení a personalizaci reklam. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.