Jablečný pektin - zahušťovadlo k přípravě domácí marmelády.
Sáček pektinu použijeme na 1,5 - 2 kg ovoce, podle chuti 0,75 - 1,5 kg cukru a trochu citronové šťávy.
Postup: Ovoce nakrájíme nebo rozmixujeme a dáme vařit. Přidáme pektin, rozmíchaný v cukru a dál vaříme cca 5 minut, až zhoustne. Plníme do čistých sklenic, které uzavřeme a krátce otočíme víčkem dolů.
Skupinové balení: 25 ks v krabici, která slouží zároveň k vystavení v obchodě.
Uschovávejte v suchu a temnu.
My a naši partneři potřebujeme Váš souhlas k využití cookies, abychom mohli provádět analýzu návštěvnosti, vyhodnocení a personalizaci reklam. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.