Vanilka se hodí do všech sladkostí a sladkých pokrmů. Do koláčů, pudinků, keksů, sladkých tvarohů, náplní do dortů, bábovky, kompotů apod.
Opravdu přírodní vanilkový cukr si připravíme:
Z mleté vanilky - rozmícháním malého množství mleté vanilky s cukrem.
Do kompotu můžeme přidat malé množství mleté vanilky a nebo s ovocem povařit celý lusk. Lusk je potom možné usušit, vložit zpět do cukru a používat opakovaně.
Aromatické látky vanilky nejsou příliš těkavé, cítíme ji víc chutí, než čichem.
Balení ve skleněné baňce s korkovou zátkou. Toto koření vyrábíme na zakázku, proto se odeslání zboží může o 1 týden zdržet.
Uchovávejte v suchu a temnu.
My a naši partneři potřebujeme Váš souhlas k využití cookies, abychom mohli provádět analýzu návštěvnosti, vyhodnocení a personalizaci reklam. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.