Tandoori masala je indická směs na pečení, která pochází ze severozápadní Indie - Rajasthanu. Ostrá směs koření, používaná k pečení masa.
Základní návod: Ze směsi koření, citronové šťávy a jogurtu se vymíchá krém, kterým se potře kuře vně i zevnitř a nechá asi 10 hod. uležet za občasného otáčení. Peče se v hlubší nádobě při 200°C.
Složení: koriandr, zázvor, římský kmín, chilli, česnek, kardamom, fenykl, sůl 2,5 %, kurkuma.
Skupinové balení: 25 ks v krabici, která slouží zároveň k vystavení v obchodě.
Uchovávejte v suchu a temnu.
My a naši partneři potřebujeme Váš souhlas k využití cookies, abychom mohli provádět analýzu návštěvnosti, vyhodnocení a personalizaci reklam. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.